*3830 שלוחה 3  (מוקד מכירות)

חיפוש
Filters
RSS

ההודעות בלוג '2022' מאי '

מתכון לפנקייק בננה

חומרים

2 ביצים

1 בננה

1 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא

3 כפות שמן קוקוס

1 שקית וניל

1 שקית אבקת אפייה

1 ורבע כוס חלב

 אופן הכנה

-1/2 כפית קינמון לערבב את כל החומרים יחד

-לחמם מחבת המתאימה לפנקייק, לשמן במעט שמן ולמזוג דרך הפיה את הכמות הרצויה ישירות למחבת

-לטגן כמה דקות בכל צד ולהגיש חם



קרדיט: שמרית גולדברג צפדיה
תגובות (0)
מתכון שייק לארוחת בוקר

חומרים

1/4 כוס שיבולת שועל טחונה

1 בננה קפואה

2 תמרים

1/4 כוס שקדים

1/2 כוס חלב קוקוס

1 כוס מים

כף זרעי ציה (לא חובה)

 

קרדיט: שמרית גולדברג צפדיה

 
תגובות (0)
מתכונים לשבועות עם MAGIMIX

סלט שורשים בויניגרט הדרים

המצרכים:

2 קולרבי קלופים

200 גר' דלעת

3 יחידות גזר

2  סלק

2 תפוח עץ גרנד סמיט מקולף ומנוקה מגרעינים

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס שקדים חתוכים לגפרורים וקלויים קלות

1 כוס עלי נענע

המצרכים לרוטב:

1/4 כוס מיץ תפוזים או 2 כפות תרכיז תפוזים של פריגת

מיץ  מלימון אחד

1 כף חרדל דיזון חלק 

1/4 כוס שמן זית

1 כף גדושה של דבש

גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1.       לחתוך את כל הירקות בעזרת דיסקית הז'וליין הדקה בקערת המידי .
  2.       לערבב בקערת המיני את כל חומרי הרוטב מלבד השקדים
  3.       למזוג את הרוטב על הירקות החתוכים, לערבב היטב.
  4.       4.  להמתין 10 דקות לספיגת הטעמים עד להגשה.
  5.       5.  לפזר את השקדים ולהגיש.






סלט זוקיני , פטריות  קולורבי  עם ובזליקום

המצרכים הדרושים:

5 קישואים זוקיני

 2 קולורבי

1 חבילת שמפניון

4 גבעולי סלרי אמריקאי

1 בצל סגול

רבע כוס עלי  בזיליקום

 רבע כוס עלי נענע

 100 גר 'גרעיני חמנייה קלויים

לרוטב:

1 לימון סחוט

כפית חרדל 

חצי כפית כמון

שן שום כתושה

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח גס אפור אטלנטי

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

במעבד מזון עם דסקית הפריסה הדקה לפרוס את הקישואים והבצל  ולשים בקערה.

את הקולורבי והפטריות לפרוס בדסקית הגוליאן הרחב  

לקצוץ עם להב המתכת את עשבי התיבול . לשים את כל הירקות יחד בקערה גדולה , לפזר את גרעיני החמנייה מעל

לערבב את חומרי הרוטב ולמזוג מעל הסלט . לערבב היטב ולהגיש




סלט מלפפונים נבטים בוטנים ברוטב חמאת בוטנים אסיאתי

המצרכים:

8-10 מלפפונים

1/4 כוס שומשום  קלוי

100 גר' בוטנים קלויים

צרור כוסברה

1 חבילת נבטים

לרוטב:

2 כפות סויה

2 כפות חמאת בוטנים

1כף שמן שומשום

2 כפות מים

2 כפות חומץ אורז

1 כפית דבש

לשדרוג 1/4 כוס חלב קוקוס לקבלת מרקם יותר קטיפתי

אופן ההכנה

לפרוס את המלפפונים בדסקית פריסת הגל , לשים בקערה.

לקצוץ גס במעבד המזון עם להב המתכת את הבוטנים ולהוסיף למלפפונים

לקצוץ בפולסים את הכוסברה  בעזרת להב המתכת ולהוסיף לסלט

לפזר את השומשום ואת הנבטים .

 

לערבב את כל חומרי הרוטב במעבד המזון עם המלוש ולמזוג מעל הסלט . לערבב הכל יחד ולהגיש .

תגובות (0)
מתכונים ארכיון