*3830 שלוחה 3  (מוקד מכירות)

חיפוש
Filters
RSS

מתכונים

עוגת תמרים לחג סוכות

חג סוכות שמח מניופאן אאוטלט!  

שיהיה חג מלא בהתחדשות, משפחה ואהבה  

ואיך אפשר בלי מתכון לעוגת תמרים מדויקת לחג סוכות, משפית הבית שלנו שמרית גולדברג? 👇 

חומרים  

🥄 100 גרם חמאה מומסת 

🥄 1 כוס סוכר דמררה 

🥄 3 ביצים 

🥄 2 כפות סילאן 

🥄 400 גרם ממרח תמרים 

🥄 1 כפית קינמון 

🥄 1 כפית מיץ לימון 

🥄 1/4 כוס אבקת שקדים 

🥄 1 +3/4 כוסות קמח תופח  

🥄 1 שקית אבקת אפייה 

🥄 2 תפוחים גרנד קלופים וחתוכים לקוביות 

🥄 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס 

אופן ההכנה  

🥣 בקערת מיקסר עם וו ההקצפה מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית 

🥣 כשמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב 

🥣 מוסיפים תוך כדי ערבוב את ממרח התמרים, אבקת השקדים, הקינמון ומיץ הלימון עד שמתקבלת תערובת אחידה 

🥣 מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח והאבקת האפייה ומערבלים כ-2 דקות עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת 

🥣 יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים ומשקיעים אותם פנימה. מפזרים מעל את האגוזים  

🥣 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך כ- 45-50 דקות, או עד שהעוגה משחימה וקיסם יוצא יבש ממרכזה 

בתאבון  

תגובות (0)
מתכון לפיצת נוטלה ובננות מקורמלות
קבלו מתכון לפיצת נוטלה ובננות מקורמלות, משמרית שפית הבית שלנו 😋
תוכלו להכין אותה בקלות עם התנור להכנת פיצה שלנו

מה צריך? ⬇

🍌 500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות)
🍌 2 כפות שמן קנולה
🍌 60 גרם קקאו (6 כפות)
🍌 1 כף שמרים יבשים
🍌 2 כפות סוכר חום
🍌 חצי כפית קינמון
🍌 חצי כפית מלח
🍌 כוס ורבע מים פושרים
לציפוי ⬇

🍌 כוס וחצי ממרח נוטלה
🍌 3 בננות חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס"מ
🍌 1 כף סוכר חום


קדימה להכנה!

🥄 לבצק הפיצה – שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח והקקאו ומוסיפים את השמרים. מתחילים
בערבול איטי במהירות נמוכה.  
🥄 מוסיפים סוכר, קינמון, מים ושמן ולשים במהירות איטית כ-5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה כ-3 דקות נוספות עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
🥄 מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומעבירים אותו לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
🥄 מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. מחלקים את הבצק ל-2 ויוצרים 2 כדורים.
מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 2.5 ס"מ ומניחים על מכשיר הפיצה ואופים כ-5 דקות לאפייה חלקית.
🥄 מורחים את השוקולד, מפזרים את הבננה והסוכר החום ואופים לעוד 5-7 דקות עד להשחמה.
עכשיו רק נותר להתענג על הפיצה! בתאבון 😍
תגובות (0)
מתכון לפסטה זוקיני ברוטב פסטו עם תרד וקרם קוקוס

מצרכים

6 זוקיני חתוכים באביזר ספירל לספגטיני

לרוטב –

1 כוס עלי בזליקום נקיים

1 כוס תרד טרי

2 שיני שום

5 כפות שקדים קלויים

100 גר פרמזן

1/2 כוס שמן זית

1 כוס קרם קוקוס

מלח ופלפל

צנוברים לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. בעזרת אביזר הספירל  של מעבד המזון חותכים את הזוקיני לסלילים ארוכים ודקים .
  2. במעבד מזון עם להב המתכת שמים את כל המרכיבים  מלבד קרם הקוקוס ומעבדים עד לקבלת ממרח אחיד.
  3. מעבירים את הפסטו לסיר ומוסיפים את קרם הקוקוס .
  4. בינתיים חולטים לדקה או שתיים  את הזוקיני במים רותחים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  5. טועמים משפרים תיבול במידת הצורך ומגישים.
תגובות (0)
מתכון לפנקייק בננה

חומרים

2 ביצים

1 בננה

1 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא

3 כפות שמן קוקוס

1 שקית וניל

1 שקית אבקת אפייה

1 ורבע כוס חלב

 אופן הכנה

-1/2 כפית קינמון לערבב את כל החומרים יחד

-לחמם מחבת המתאימה לפנקייק, לשמן במעט שמן ולמזוג דרך הפיה את הכמות הרצויה ישירות למחבת

-לטגן כמה דקות בכל צד ולהגיש חם



קרדיט: שמרית גולדברג צפדיה
תגובות (0)
מתכון שייק לארוחת בוקר

חומרים

1/4 כוס שיבולת שועל טחונה

1 בננה קפואה

2 תמרים

1/4 כוס שקדים

1/2 כוס חלב קוקוס

1 כוס מים

כף זרעי ציה (לא חובה)

 

קרדיט: שמרית גולדברג צפדיה

 
תגובות (0)
מתכונים לשבועות עם MAGIMIX

סלט שורשים בויניגרט הדרים

המצרכים:

2 קולרבי קלופים

200 גר' דלעת

3 יחידות גזר

2  סלק

2 תפוח עץ גרנד סמיט מקולף ומנוקה מגרעינים

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס שקדים חתוכים לגפרורים וקלויים קלות

1 כוס עלי נענע

המצרכים לרוטב:

1/4 כוס מיץ תפוזים או 2 כפות תרכיז תפוזים של פריגת

מיץ  מלימון אחד

1 כף חרדל דיזון חלק 

1/4 כוס שמן זית

1 כף גדושה של דבש

גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:

  1.       לחתוך את כל הירקות בעזרת דיסקית הז'וליין הדקה בקערת המידי .
  2.       לערבב בקערת המיני את כל חומרי הרוטב מלבד השקדים
  3.       למזוג את הרוטב על הירקות החתוכים, לערבב היטב.
  4.       4.  להמתין 10 דקות לספיגת הטעמים עד להגשה.
  5.       5.  לפזר את השקדים ולהגיש.






סלט זוקיני , פטריות  קולורבי  עם ובזליקום

המצרכים הדרושים:

5 קישואים זוקיני

 2 קולורבי

1 חבילת שמפניון

4 גבעולי סלרי אמריקאי

1 בצל סגול

רבע כוס עלי  בזיליקום

 רבע כוס עלי נענע

 100 גר 'גרעיני חמנייה קלויים

לרוטב:

1 לימון סחוט

כפית חרדל 

חצי כפית כמון

שן שום כתושה

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח גס אפור אטלנטי

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

במעבד מזון עם דסקית הפריסה הדקה לפרוס את הקישואים והבצל  ולשים בקערה.

את הקולורבי והפטריות לפרוס בדסקית הגוליאן הרחב  

לקצוץ עם להב המתכת את עשבי התיבול . לשים את כל הירקות יחד בקערה גדולה , לפזר את גרעיני החמנייה מעל

לערבב את חומרי הרוטב ולמזוג מעל הסלט . לערבב היטב ולהגיש




סלט מלפפונים נבטים בוטנים ברוטב חמאת בוטנים אסיאתי

המצרכים:

8-10 מלפפונים

1/4 כוס שומשום  קלוי

100 גר' בוטנים קלויים

צרור כוסברה

1 חבילת נבטים

לרוטב:

2 כפות סויה

2 כפות חמאת בוטנים

1כף שמן שומשום

2 כפות מים

2 כפות חומץ אורז

1 כפית דבש

לשדרוג 1/4 כוס חלב קוקוס לקבלת מרקם יותר קטיפתי

אופן ההכנה

לפרוס את המלפפונים בדסקית פריסת הגל , לשים בקערה.

לקצוץ גס במעבד המזון עם להב המתכת את הבוטנים ולהוסיף למלפפונים

לקצוץ בפולסים את הכוסברה  בעזרת להב המתכת ולהוסיף לסלט

לפזר את השומשום ואת הנבטים .

 

לערבב את כל חומרי הרוטב במעבד המזון עם המלוש ולמזוג מעל הסלט . לערבב הכל יחד ולהגיש .

תגובות (0)
מתכונים ארכיון