חג סוכות שמח מניופאן אאוטלט!
שיהיה חג מלא בהתחדשות, משפחה ואהבה ♥
ואיך אפשר בלי מתכון לעוגת תמרים מדויקת לחג סוכות, משפית הבית שלנו שמרית גולדברג? 👇
חומרים ⬇
🥄 100 גרם חמאה מומסת
🥄 1 כוס סוכר דמררה
🥄 3 ביצים
🥄 2 כפות סילאן
🥄 400 גרם ממרח תמרים
🥄 1 כפית קינמון
🥄 1 כפית מיץ לימון
🥄 1/4 כוס אבקת שקדים
🥄 1 +3/4 כוסות קמח תופח
🥄 1 שקית אבקת אפייה
🥄 2 תפוחים גרנד קלופים וחתוכים לקוביות
🥄 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה ⬇
🥣 בקערת מיקסר עם וו ההקצפה מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית
🥣 כשמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב
🥣 מוסיפים תוך כדי ערבוב את ממרח התמרים, אבקת השקדים, הקינמון ומיץ הלימון עד שמתקבלת תערובת אחידה
🥣 מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח והאבקת האפייה ומערבלים כ-2 דקות עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת
🥣 יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים ומשקיעים אותם פנימה. מפזרים מעל את האגוזים
🥣 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך כ- 45-50 דקות, או עד שהעוגה משחימה וקיסם יוצא יבש ממרכזה
בתאבון ♥