3830* שלוחה 9 (מוקד מכירות)

חיפוש
Filters

מתכון לפסטה זוקיני ברוטב פסטו עם תרד וקרם קוקוס

מתכון לפסטה זוקיני ברוטב פסטו עם תרד וקרם קוקוס

מצרכים

6 זוקיני חתוכים באביזר ספירל לספגטיני

לרוטב –

1 כוס עלי בזליקום נקיים

1 כוס תרד טרי

2 שיני שום

5 כפות שקדים קלויים

100 גר פרמזן

1/2 כוס שמן זית

1 כוס קרם קוקוס

מלח ופלפל

צנוברים לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. בעזרת אביזר הספירל  של מעבד המזון חותכים את הזוקיני לסלילים ארוכים ודקים .
  2. במעבד מזון עם להב המתכת שמים את כל המרכיבים  מלבד קרם הקוקוס ומעבדים עד לקבלת ממרח אחיד.
  3. מעבירים את הפסטו לסיר ומוסיפים את קרם הקוקוס .
  4. בינתיים חולטים לדקה או שתיים  את הזוקיני במים רותחים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
  5. טועמים משפרים תיבול במידת הצורך ומגישים.
כתוב תגובה
מתכונים ארכיון